EN

Kevennä työtaakkaasi ja keskity olennaiseen – Eventor kerää informaation puolestasi

Eventor on tapahtumahallinnan työkalu, jolla voi kerätä monenlaista informaatiota. Laadi Eventorilla erilaisia lomakkeita tarpeesi mukaan. Jaa osallistumislinkki osallistujille näppärästi sähköpostitse tai yrityksesi verkkosivuilla. Tietoja ei tarvitse enää hallinnoida manuaalisesti, kun Eventor kerää kaiken informaation tietokantaan valmiiksi raporteiksi. Vapautus Excel-taulukoiden tekemisestä sekä puhelin- ja sähköpostirumbasta! Eventor-hallintapaneelia voit hallinnoida joko täysin itsenäisesti tai asiakaspalvelumme tukemana.


Kerää ilmoittautumiset


Lomake toimii tapahtumakutsuna verkossa. Olipa kyseessä pienen porukan kokoontuminen tai tuhansien ihmisten tapahtuma, Eventor kerää ilmoittautumiset ja muut tarvitsemasi tiedot reaaliajassa. Osallistujat voivat halutessaan muuttaa ilmoittautumistaan tai perua tulonsa Eventorin kautta ilman että tiedon täytyy kiertää kauttasi.

Tapahtumasivu


Ilmoittautumislomake toimii myös tapahtumasivuna, josta osallistuja saa kaiken tarvittavan tiedon tapahtumasta. Voit lisätä sivulle esim. tapahtuman ohjelman ja aikataulun sekä yrityksesi visuaalisia elementtejä. Sivua voi muokata hallintapaneelin kautta. Eventor on mobiiliystävällinen ja toimii kaikilla laitteilla!

Haastattelut ja kilpailut


Eventor on loistava työkalu erilaisten kyselyiden ja haastatteluiden laatimiseen. Vastaukset voit tulostaa pdf:nä hallintapaneelista. Myös kilpailut ja arvonnat onnistuvat Eventorin avulla.

Referenssit

Eventor on kehitetty tapahtumajärjestäjien 30 vuoden vankalla kokemuksella, asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Uusia ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti, jotta voimme jatkossa palvella asiakaitamme entistä paremmin. Asiakaskuntamme koostuu niin isoista kansainvälisistä toimijoista kuin pienistä yksittäisistä tapahtumista.

Todella helppoa, kätevää ja kustannustehokasta.


"Pidimme viime keväänä Danfoss Vaasa/Vantaa sporttipäivän. Kun aloimme organisoimaan tapahtumaa, saimme käyttöömme Eventor-työkalun. Eventorin avulla päivän järjestäminen oli todella helppoa, kätevää ja todella kustannustehokasta."
Tutustu caseen »


Eventor toi uskottavuutta tapahtumaan ja saimme aikaa perustyöhömme loputtomien sähköpostien ja puheluiden sijaan.


"Järjestimme asiakkaillemme koulutustapahtuman johon osallistui satoja ihmisiä ympäri maailmaa. E-kutsu ja linkki mobiili-ilmoittautumissivulle oli toteutettu muutamassa tunnissa."
Tutustu caseen »


Eventorista on suuri apu tilaisuuden jokaisessa vaiheessa!


"Isännöimme vuosittain yli 400 tilaisuutta, pienistä työhyvinvointipäivistä isoihin yritysjuhliin. Tilaisuuksiin osallistuu yhteenlaskettuna noin 12 000 osallistujaa vuodessa. Näin suuren ihmismäärän hallintaan on tarve ketterälle ilmoittautumisjärjestelmälle."
Tutustu caseen »Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin olemme yhteydessä Sinuun!

Myynti

050 554 8032
sales@eventor.fi

Helpdesk

050 577 1200
sales@eventor.fi
Eventor ©